Bowling

Waar gaat u heen als u, naast het sportief omgooien van wat bowlingkegels, een lekker hapje wilt eten in een unieke en gezellige sfeer?

Waar u ook nog eens kunt genieten van een heerlijk drankje met vrienden, familie of collega's? Bij De Waterburcht Bowling, het veelzijdige bowlingcentrum in Eelde, hebben wij alles wat u maar zoekt met betrekking tot een sportief en recreatief uitje. Een prachtige bowlingbaan, een gezellig en vooraanstaand restaurant en een eigentijdse bar. Ons personeel staat volledig tot uw beschikking en kan u voorzien van gedegen service in alle aspecten van onze dienstverlening. Geniet u na de bowlwedstrijd van een heerlijke maaltijd of een welverdiend drankje in ons restaurant of bar. Wij hebben een menu waar voor zowel volwassenen als kinderen iets heerlijks op staat. 

Wilt u meer weten over de arrangementen, bowlingbaan, restaurant of bar van ons bowlingcentrum in Eelde, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt natuurlijk ook altijd gewoon bij ons langskomen en het uit eerste hand ervaren. De Waterburcht Bowling bezorgt u graag een onvergetelijke avond.

Stel je vraag

Vul een naam in.
Ongeldig e-mailadres. Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een geldig telefoonnummer in.
Wat is uw vraag?
Ongeldige invoer

Wees welkom bij
De Waterburcht

Locatie

De Waterburcht
Hoofdweg 23
9761 EA Eelde

Bel of e-mail

  050-3093420
 

facebook