Bowling

Waar gaat u heen als u, naast het sportief omgooien van wat bowlingkegels, een lekker hapje wilt eten in een unieke en gezellige sfeer?

Waar u ook nog eens kunt genieten van een heerlijk drankje met vrienden, familie of collega's? Nou, dat ligt voor de hand. Bij De Waterburcht Bowling, het veelzijdige bowlingcentrum in Eelde, hebben wij alles wat u maar zoekt met betrekking tot een sportief en recreatief uitje. Een prachtige bowlingbaan, een gezellig en vooraanstaand restaurant en een eigentijdse bar. Ons personeel staat volledig tot uw beschikking en kan u voorzien van gedegen service in alle aspecten van onze dienstverlening. De bowlingbaan is goed onderhouden en voldoet aan alle eisen die tegenwoordig courant zijn in de bowlingbranche. Dat geldt uiteraard ook voor alle overige gebruiksartikelen zoals de bowlingballen en schoenen. Geniet u na de bowlwedstrijd van een heerlijke maaltijd of een welverdiend drankje in ons restaurant of bar. Wij hebben een menu waar voor zowel volwassenen als kinderen iets heerlijks op staat. Onze chef maakt alles vers voor u klaar en ons bedienend personeel zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Vriendelijk en professioneel. Smaakvol en stijlvol.

Wilt u meer weten over de arrangementen, bowlingbaan, restaurant of bar van ons bowlingcentrum in Eelde, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt natuurlijk ook altijd gewoon bij ons langskomen en het uit eerste hand ervaren. De Waterburcht Bowling bezorgt u graag een onvergetelijke avond.