Bowling

Waar gaat u heen als u, naast het sportief omgooien van wat bowlingpinns, een lekker hapje wilt eten en drinken in een unieke en gezellige sfeer?

Waar u ook nog eens kunt genieten van een heerlijk drankje met vrienden, familie of collega’s op het terras of aan de bar? Bij de Waterburcht, het veelzijdige bowlingcentrum in Eelde, hebben wij alles wat u maar zoekt met betrekking tot een sportief, recreatief en gezellig uitje. Een prachtige bowlingbaan, een gezellig  restaurant en een eigentijdse bar. Ons personeel staat volledig tot uw beschikking en kan u voorzien van gedegen service in alle aspecten van onze dienstverlening. Geniet u na de bowlwedstrijd van een heerlijke maaltijd of een welverdiend drankje in ons restaurant, bar of op het terras. Wij hebben een menu waar voor zowel volwassenen als kinderen iets heerlijks op staat.

Wilt u meer weten over de arrangementen, activiteiten ,bowlingbaan, restaurant of bar van ons bowlingcentrum in Eelde, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt natuurlijk ook altijd gewoon bij ons langskomen en het uit eerste hand ervaren. Uitgaanscentrum de Waterburcht bezorgt u graag een onvergetelijke middag/avond.

Consumptie tijdens het bowlen is verplicht. Het is niet toegestaan om zelf meegenomen etenswaren en drinken te nuttigen!

Baanhuur Bowling

De lampjes zijn aan, de ballen rollen en de pinns vallen weer om! Een drankje en hapje tijdens het bowlen maakt het weer ouderwets gezellig. Reserveren wordt aanbevolen.

 • Woensdag en Donderdag vanaf 12.00 uur € 25,50 per baan per 55 minuten.
 • Vrijdag , Zaterdag en Zondag € 28,50 per baan per 55 minuten. 
 • Feestdagen speciaal tarief.

Voor grotere gezelschappen is het op aanvraag mogelijk om op maandag of dinsdag te bowlen.

KINDERFEEST

Alles geregeld voor een kinderfeest

De Waterburcht in Eelde is de ideale locatie voor een kinderfeest. Bowlen is sportief, ontspannend en ontzettend leuk! Speciaal voor de ‘kleine gasten’ hebben wij bumpers, die indien gewenst per speler automatisch omhoog komen. Ook kunt u een Neon draak gebruiken voor hele jonge kinderen.

 

KINDER FEEST Arrangement vanaf 4 kinderen
 • Zaterdag en Zondag 12.00 uur, 13.00 uur bowlen en aansluitend eten.
 • Woensdag t/m vrijdag 13.00 uur tot en met 16.00 uur bowlen en aansluitend eten
 – 55 minuten bowlen met glas limonade en friet, frikandel of kroket € 10,75 p.p.  
 – Uit te breiden 2 mini muffins vooraf

€ 2,50 p.p.

Arrangementen

Spare-arrangement

Vanaf 4 personen  € 14,50 p.p.

 • 55 minuten bowlen
 • 2 consumptiemunten p.p.
 • Bitterbal en frikandel p.p.

Strike-arrangement

Vanaf 4 personen € 22,50 p.p.

 • 1 uur en 55 minuten bowlen
 • 3 consumptiemunten p.p.
 • Gemengd warm, bitterbal en mini frikandelletje p.p.

Bel om direct te reserveren

 050-3093420

VIND ONS LEUK!