Vanwege maatregelen omtrent het coronavirus is Restaurant Bowling De Waterburcht gesloten. Heeft u een vraag, maak dan gebruik van het contactformulier op de website. U kunt nu ook een voicemail achterlaten door te bellen naar 050-3093420. Spreek duidelijk uw naam, telefoonnummer en boodschap in. Wij nemen vanzelfsprekend zo spoedig mogelijk contact op.

Verenigingen

Bowling Vereniging Eelde

Bowling Vereniging Eelde zoekt enthousiaste en sportieve bowlers voor de maandag en dinsdag avond driemansleaque. Aanvang 20.00 uur tot 21.30 uur. U speelt met 3 personen per baan 3 games. Er hier zijn ook nog enkele plaatsen vrij.

Voor meer informatie, neem contact op met de Waterburcht en zij helpen je verder.

Bedrijvenleague

Is elke week u teveel, dan is de bedrijvenleague misschien iets voor u. Heeft u zin een sportieve ontspanning, goed voor uw teambuilding. Eén keer in de twee weken op een woensdag of donderdag avond met vier personen 3 games € 6,00 per persoon. Er zijn nog een paar plaatsen vrij op de donderdagavond vanaf 21.00 uur. Ook kunt u zich als familie of als vriendengroep opgeven!

Donderdag - Senioren+ dag

Heeft u zin om elke donderdagochtend of middag te bowlen vanaf september tot mei. Gezelligheid is hier het motto. 2 games bowlen, inclusief een kopje koffie voor slechts € 6,00 p.p. De groep begint s'middags om 13.30 uur of 15.00 uur. Kom gewoon eens langs of om geheel vrijblijvend een keertje mee te doen.

Stel je vraag

Vul een naam in.
Ongeldig e-mailadres. Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een geldig telefoonnummer in.
Wat is uw vraag?
Ongeldige invoer