Vanwege maatregelen omtrent het coronavirus is Restaurant Bowling De Waterburcht gesloten. Heeft u een vraag, maak dan gebruik van het contactformulier op de website. U kunt nu ook een voicemail achterlaten door te bellen naar 050-3093420. Spreek duidelijk uw naam, telefoonnummer en boodschap in. Wij nemen vanzelfsprekend zo spoedig mogelijk contact op.

Kinderfeesten

Alles geregeld voor een kinderfeest

De Waterburcht in Eelde is de ideale locatie voor een kinderfeest. Kinderen kunnen zicht een uur (of langer) uitleven op de bowlingbaan. Bowlen is sportief, ontspannend en ontzettend leuk! Speciaal voor de 'kleine gasten' hebben wij zogenaande hekjes, ofwel opvulling voor de goten, die indien gewenst per speler automatisch omhoog komen. Of u kunt er een Neon draak gebruiken voor hele jonge kinderen.

Mad Games

Op woensdagmiddag de mogelijkheid om Mad games te bowlen. Speciaal voor kinderen tot circa 8 jaar. Dit is bowlen op een kindvriendelijke manier. Ieder kind werpt 1 bal in plaats van 2 en maakt door midden van de worpen een bepaald karakter, bijvoorbeeld Robin Hood of Battle of the lanes. Zo hoeven ze niet zo lang op elkaar te wachten, voordat ze aan de beurt zijn en blijven ze enthousiast. U kunt een print mee krijgen van de gemaakte karakter. Dit kost € 0,25 per print.

Maandag tot en met vrijdag  tot 17.00 uur
Zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur 
Zondag van 12.00 uur tot 13.00 uur 

Het is niet toegestaan om zelf meegenomen etenswaren en drinken te nuttigen.

Arrangementen

Vanaf 6 personen.

 - 1 uur bowlen met glas ranja en friet, frikandel of kroket en ijsje  € 9,75 p.p.
 - Extra plak cake en glas ranja  € 2,25 p.p.
 - Neon draak voor de kleinsten €  0,00

Stel je vraag

Vul een naam in.
Ongeldig e-mailadres. Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een geldig telefoonnummer in.
Wat is uw vraag?
Ongeldige invoer