Kinderfeesten

Alles geregeld voor een kinderfeest

De Waterburcht in Eelde (Drenthe), nabij Groningen, is de ideale locatie voor een kinderfeest. Kinderen kunnen zicht een uur (of langer) uitleven op de bowlingbaan. Bowlen is sportief, ontspannend en ontzettend leuk! Speciaal voor de 'kleine gasten' hebben wij zogenaande fumpumpers, ofwel opvulling voor de goten, die indien gewenst geplaatst kunnen worden. Of u kunt er een Neon draak bij huren voor kinderen hele jonge kinderen.

Op woensdagmiddag,vrijdagmiddag zaterdag en zondagochtend organiseert de Waterburcht Cosmic bowlen voor kinderen. Maak je kinderfeestje compleet  met swingende muziek, fluoriserende pins ballen, banen, videoclips en een lichtshow.

Tevens is er op woensdag middag de mogelijkheid om Mad games te bowlen. Speciaal voor kinderen tot circa 8 jaar. Bowlen op een kindvriendelijke manier. Ieder kind werpt 1 bal in plaats van 2 en kan een eigen character maken, speelt Robin Hood of Battle of the lanes. Zo hoeven ze niet zo lang op elkaar te wachten voordat ze aan de beurt zijn en blijven ze enthausiast. U kunt een print mee krijgen van de gemaakte character hiervoor berekenen wij € 0,25 per print.

 

Maandag tot en met vrijdag  tot 17.00 uur
Zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur 
Zondag van 12.00 uur tot 13.00 uur 

Het is niet toegestaan om zelf meegenomen etenswaren en drinken te nuttigen.

Arrangementen

Vanaf 6 personen.

 - 1 uur bowlen met glas ranja en friet, frikandel of kroket en ijsje  € 9,75 p.p.
 - Extra plak cake en glas ranja  € 2,25 p.p.
 - Neon draak voor de kleinsten €  2,50

View the embedded image gallery online at:
https://www.waterburcht.nl/bowling/kinderfeesten#sigProId2a12c8bf0c