Vanwege maatregelen omtrent het coronavirus is Restaurant Bowling De Waterburcht gesloten. Heeft u een vraag, maak dan gebruik van het contactformulier op de website. U kunt nu ook een voicemail achterlaten door te bellen naar 050-3093420. Spreek duidelijk uw naam, telefoonnummer en boodschap in. Wij nemen vanzelfsprekend zo spoedig mogelijk contact op.

Baanhuur

De Waterburcht Eelde, staat bekend om zijn uitstekende bowlingbanen. De Waterburcht beschikt over 8 NBF-gekeurde wedstrijdbanen met de modernste computertelling, voorzien van airco. Speciaal voor de 'kleine gasten' kunt u individueel de hekjes inprogrammeren, zodat de goten dicht zijn. Voor de allerkleinsten hebben we een neon-draak, een een handig hulpmiddel om de bowlingballen te rollen.

Baanhuur Bowling

Maandag t/m vrijdag 10.00 uur tot 17.00 uur
€ 20,00 per baan per uur

Maandag t/m donderdag vanaf 17.00 uur 
€ 22,50 per baan per uur

Vrijdag vanaf 17.00 uur 
€ 26,50 per baan per uur

Zaterdag vanaf 12.00 uur
€ 26,50 per baan per uur

Zondag vanaf 12.00 uur
€ 26,50 per baan per uur

Maximaal 7 personen per baan !

Feestdagen speciaal tarief baanhuur

Consumptie tijdens het bowlen is verplicht. Het is niet toegestaan om zelf meegenomen etenswaren en drinken te nuttigen.

Snackje erbij?

Tevens kunt een heerlijk hapje van de kleine kaart bestellen en gezellig na borrelen in ons bruine café. U kunt ook voor een uitgebreider bittergarnituur kiezen deze moet wel van te voren worden gereserveerd.

  • Borrelplank A: kaas, worst, gevulde, zalmrolletje bitterbal, mini frikandel en borrelnootjes a € 6,00 p.p. min. 6 pers.
  • Borrelplank B; kaas, worst, zalmrolletje rolletje parma ham met roomkaas, garnalen kroketje, bitterbal kaassoufflé s a € 7,50 p.p. min 6 pers.

Stel je vraag

Vul een naam in.
Ongeldig e-mailadres. Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een geldig telefoonnummer in.
Wat is uw vraag?
Ongeldige invoer